Diensten

Welke diensten bieden wij?

Fotografie en videografie zijn twee belangrijke middelen om momenten vast te leggen en te delen met anderen. Bij onze fotografie en videografie diensten stellen we ons tot doel om prachtige en emotionele beelden te creëren die uw verhaal op een indrukwekkende manier vertellen.

Onze fotografen zijn professioneel en gepassioneerd en gebruiken de nieuwste technologie om de perfecte foto’s te maken. Of het nu gaat om portretten, bruiloften, productfotografie of zakelijke fotografie, we hebben de ervaring en expertise om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze videografen zijn eveneens professioneel en gepassioneerd en gebruiken geavanceerde videocamera’s en software om uw verhaal op een indrukwekkende manier vast te leggen. We maken videoproducties voor bedrijven, events, bruiloften en nog veel meer.

Bij onze fotografie en videografie diensten staan klanttevredenheid en kwaliteit centraal. We werken samen met u om ervoor te zorgen dat we aan al uw wensen voldoen en een resultaat leveren waar u trots op kunt zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het vastleggen van uw belangrijke momenten.

Werkverdeling

Indicatie van de opdrachten die wij vaak doen
Videografie 100%
Fotografie 100%
Drone fragment 80%
Live uitzending 60%
Grafisch ontwerp 75%
Videoclip 55%
Webdesign 85%

Als videograaf en fotograaf zijn gespecialiseerd in het vastleggen van prachtige beelden en het creëren van unieke visuele ervaringen. Met mijn oog voor detail en creativiteit kunnen wij zowel professionele videoproducties als fotografie van hoge kwaliteit leveren.

Mijn uitgebreide kennis van camera- en lichttechnieken stelt me in staat om prachtige en sfeervolle beelden te maken, of het nu gaat om bruiloft, videoclip of andere evenementen. Daarnaast zijn we ook bekend met verschillende videobewerkings- en fotobewerkingsprogramma’s, wat ons in staat stelt om de beelden na de opname te perfectioneren en de best mogelijke kwaliteit te leveren.

In onze werk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van onze vaardigheden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze passie voor videografie en fotografie samen met onze professionele aanpak zorgen voor tevreden klanten en prachtige resultaten.

Bruiloft

25 jaar ervaring met videografie/fotografie

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor professionele trouwreportages. Als u op zoek bent naar iemand om uw bruiloft op een prachtige manier vast te leggen, dan kunt u vertrouwen op onze ervaren videograaf met meer dan 25 jaar ervaring. Of u nu op zoek bent naar emotionele videobeelden van de ceremonie of spectaculaire opnames van de feestelijkheden, wij zijn in staat om uw droom op beeld vast te leggen. Onze ervaring met het werken met multiculturele personen zorgt ervoor dat we in staat zijn om te voldoen aan de specifieke wensen van elk bruidspaar. Laat ons u helpen om uw bruiloft op een onvergetelijke manier vast te leggen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw trouwreportage te bespreken.

Pakketten
Wij bieden zowel kant-en-klaar pakketten als de mogelijkheid voor klanten om een pakket samen te stellen naar hun eigen keuze. Zo kunnen we aan ieders wensen voldoen en een pakket aanbieden dat perfect aansluit bij de behoeften van onze klanten. Onze kant-en-klaar pakketen zijn zorgvuldig samengesteld om de beste waarde te bieden voor onze klanten, terwijl we ook de flexibiliteit bieden om een pakket samen te stellen dat specifiek op maat gemaakt is voor de individuele behoeften van onze klanten.